Säännöt

Algerian Solitaire

Algerialainen pasianssi joka tunnetaan myös nimellä Algerian Solitaire, on ylivoimaisesti yksi suosituimmista pasianssipeleistä maailmassa. Tämä erittäin mielenkiintoinen, mutta haastava peli on muunnelma klassisesta pasianssista.  

Säännöt

Pelipöydässä on kaksi korttipakkaa. Oikealla on kaksi säätiöryhmää. Niiden alla on kaksi riista-paaluryhmää.

Vasempaan pohjaan voit laittaa kortteja kasaamaan korttipaaluja ässästä kuninkaaseen jne.

Oikealla pohjalla voit kerätä saman puvun kuninkaasta ässään kortteja laskevassa järjestyksessä (ensimmäinen on kuningas, toinen kuningatar ja niin edelleen ässälle viimeinen).

Voittaakseen pelaajan on kerättävä 8 säätiötä, yksi kutakin pukua kohti ässästä kuninkaaseen ja kuningas ässästä. Todennäköisyys pasianssin lisäämisestä on melko pieni, koska peliä pelataan kaksikerroksisella pelillä.

Ensimmäiseen pelipinoihin (ylhäältä) voit laittaa saman pituisen kortin, jonka arvo on suurempi tai pienempi kuin tämän kortin. Esimerkiksi kolmen timantin päälle voit laittaa joko 4 tai 2 timanttia. Samalla voit laittaa minkä tahansa kortin tyhjään kasaan. Voit vetää vain ylimpiä kortteja.

Toisessa paaluryhmässä (alhaalla) voidaan ottaa kortteja mistä tahansa puvusta ja mistä tahansa arvosta yksi kerrallaan. Napsauta kannella saadaksesi seuraavat kortit. Kaksoisnapsauta korttia lähettääksesi sen paikalleen. Kaksoisnapsauta tai napsauta hiiren kakkospainikkeella pelikenttää lähettääksesi kaikki mahdolliset kortit paikoilleen.

Voit laittaa saman pituisen kortin korkeamman yksikön tai matalamman yksikön korttiin. Voit laittaa minkä tahansa kortin tyhjään soluun. Voit vetää vain ylintä korttia.

Pidä tauko ja pelaa online-pelejä, jotka kehittävät loogista ajattelua ja mielikuvitusta. Rentoudu ja pidä hauskaa.