Säännöt

Forty Thieves Solitaire

Forty Thieves Solitaire on yksi kortti-pasianssin muunnelmista, jonka monimutkaisuus on erittäin korkea. Tämän pelin päätehtävä on poistaa kaikki kortit pelikentältä 8 perustukseen.  

Säännöt

Solitaire pelataan kahdessa tavallisessa kannessa. Jokainen niistä sisältää 52 korttia. Sekoittamisen jälkeen 40 korttia jaetaan pelikentällä 10 sarakkeessa, joista jokaisessa on 4 korttia. Ne ovat kuvapuoli ylöspäin, mutta vain alarivin kortit tunnistetaan pelikorteiksi. Loput niistä soitetaan, kun ne tulevat saataville.

Säännöt ovat hyvin yksinkertaisia. Voit siirtää kortteja vain yksi kerrallaan. Kun siirrät korttia, sen on oltava samassa järjestyksessä laskevassa järjestyksessä.

Tyhjien sarakkeiden avulla voit pakata lisää kortteja uudelleen, mikä vapauttaa kortin tai sarakkeen prosessin aikana.

Kortti voidaan lisätä sarakkeeseen vain, jos se on yhden asteen matalampi ja sama pinta kuin kortilla, jolla pelataan. Sinun pitäisi aloittaa ässästä ja päästä vähitellen Kingiin

Sallittu on asettaa kaikki kortit, jotka voidaan siirtää tyhjään sarakkeeseen.

On varastossa, jossa jäljellä olevat kortit on varattu yhteen pinoon alaspäin. Mutta voit käyttää sitä vain, jos ei ole mahdollisia siirtoja, koska voit kääntää varakortit vain kerran per peli. Peli on paljon monimutkaisempi kuin useimmat pasianssipelit, et voi vaihtaa värejä, siirtää useita kortteja kerralla tai käyttää pinoa toistuvasti.

Pelaaja voittaa neljäkymmentä varasta, jos kaikki kahdeksan säätiötä on rakennettu kokonaan ässästä kuninkaaseen.

Kuten näette, Solitaire Forty Thievesia pidetään yhtenä vaikeimmista pasiansseista, mikä tekee siitä erinomaisen loogisen pelin. Sinun on keskityttävä, suunniteltava peli ja osoitettava kärsivällisyyttä, mutta tulos on sen arvoinen. Solitaire kouluttaa täydellisesti keskittymistä ja analyyttisiä kykyjä.