Säännöt

Vanhanaikainen Pasianssi

Vanhanaikainen Pasianssi peli on monimutkaisempi kuin tavallinen versio: peli jakaa 3 korttia yhden sijasta. Se auttaa aivojasi pysymään terävinä pitkään, koska sinun on pelattava kehittäen tärkeimmät huomion, visuaalisen havainnon ja muistin keskittymiskykyt.  

Säännöt - Vanhanaikainen Pasianssi

Säännöt ovat melko yksinkertaisia. Sinulla on yksi vakiona 52 pelikorttia, jotka on asetettu kuvapuoli ylöspäin vasemmalta oikealle seitsemään sarakkeeseen.

Jokainen pelilaudan sarake sisältää yhden kortin enemmän kuin edellinen. Ensimmäisessä sarakkeessa on siis yksi kortti kuvapuoli ylöspäin. Toisessa - 2 korttia, kun yksi kortti on kuvapuoli ylöspäin, toinen on piilotettu ja niin edelleen 7: ään asti.

Tavoite

Vanhanaikainen Pasianssi pelin tavoite, kuten useimmissa muissa pasianssipeleissä, on laittaa kaikki kortit 4 "taloon" haavan mukaan, alkaen Ace, 2, 3 ja niin edelleen. Voit siirtää avoimia kortteja toisilleen erikseen tai yhtenä yksikkönä. On tärkeää paljastaa piilotetut kortit ja pinota ne vähitellen päällekkäin puvulla.

Tärkein bonus on, että peli antaa sinulle peruskannan varauksen vain kolmena ryhmänä. Käytä niitä yksi kerrallaan tai siirry seuraavaan ryhmään. Saatavilla olevien korttien järjestys muuttuu jokaisen onnistuneen siirron yhteydessä.

Tilausta noudatetaan: voit peittää pienemmän arvon kortin korkeammalle. 2 voidaan sijoittaa 3: lle ja niin edelleen. Puvun väri vaihtelee, musta asetetaan aina punaiselle ja päinvastoin. Kortit siirretään ensin Ässien "taloon". Kuninkaat voidaan siirtää vapaille tiloille. Jos pöydässä ei ole jäljellä tuottavia liikkeitä, ota ensimmäinen peruskannen kolmesta kortista. Voit kokeilla useita kertoja, ennen kuin löydät hyödyllisen yhdistelmän.