Rules

SPIDER PASIANSSI

SPIDER PASIANSSI on tunnettu pasianssikorttipeli. Se on suosittu helposti muistettavien sääntöjensä ja lumoavan sitoutumisensa vuoksi. Peli auttaa unohtamaan päivittäiset rutiinit, kouluttamaan tarkkaavaisuutta ja kärsivällisyyttä sekä vähentämään ahdistusta.

Kaikki Spider Pasianssi -asettelut eivät ole voittavia, ja tämä lisää tälle pelille arvaamatonta vaikutusta. Tiettyjen temppujen käyttö auttaa kuitenkin lisäämään pelien määrää, joilla on positiivinen loppu.

Säännöt

Spider Pasianssipelataan kahdella 52 kortin pakalla. Pelirivissä on 10 korttipinoa: 4 x 6 ja 5 5 korttia. Jokaisen sarakkeen ylin on auki. Ensimmäisissä neljässä korttisarakkeessa on 5 korttia, jotka ovat kuvapuoli alaspäin ja kuudes kortti alhaalla jaettuna kuvapuoli ylöspäin. Viimeisissä kuudessa korttisarakkeessa on jaettu neljä korttia kuvapuoli alaspäin, ja näiden sarakkeiden viides ja viimeinen kortti jaetaan kuvapuoli ylöspäin. Loput kortit jäävät kannelle käytettäväksi myöhemmin.

Pelaaja voi siirtää rivin minkä tahansa sarakkeen avoimen kortin muille seuraavaan korkeimpaan korttiin, mistä tahansa. Kuningatar asetetaan Kuningalle , Jack asetetaan Kuningattarelle ja niin edelleen. Et voi laittaa korttia ässä . Se siirtyy kohtaan 2. Kun avoin kortti poistetaan kasasta, seuraava suljettu kortti käännetään automaattisesti ylösalaisin.

Voit myös siirtää minkä tahansa korttiryhmän samassa puvussa täydellisessä laskevassa järjestyksessä järjestyksessä yhdeksi kortiksi. Voit siirtää niitä kaikkia tai vain osan jaksosta kerralla. Myös minkä tahansa kasan yläkorttia tai koottua sekvenssiä pelirivin tyhjässä solussa voidaan siirtää.

Pino on - 5 ylimääräistä korttiryhmää 10. Kaikki ne ovat kuvapuoli ylöspäin. Kun rivin siirtäminen on mahdotonta, hiiren napsautus varaukseen jakaa automaattisesti yhden korttiryhmän 10 pelirivipinoon.