Säännöt

Spider Pasianssi Helpo

Spider Solitaire One Suit Tämän Spider Solitaire vaihtoehdon fanit, ja heitä on monia, pitävät tätä peliä pasianssipelien kuninkaana. Muiden pasianssipelien säännöt eivät todellakaan tarjoa niin harvinaista mahdollisuutta kätevyyden ja kyvyn vuoksi voittaa epäonnistuneet korttiyhdistelmät. Spider Pasianssi Helpo pelissä käytetään kahta täyttä pakkaa (104 korttia) samaa maata.  

Säännöt - Spider Pasianssi Helpo

Alun perin tietokoneen pelipöydässä jakamat kortit on järjestetty kymmeneen sarakkeeseen. Kaikki 104 korttia on pinottu ja asetettu kuvapuoli alaspäin, vain ylimmät kortit käännetään kuvapuoli ylöspäin. Kun nostat ylimmän kortin kasasta ja siirrät sen toiseen paikkaan, voit kääntää seuraavan kortin.

Jaa kortit paalujen välillä periaatteen mukaisesti: alempi kortti asetetaan ylemmälle, eli 3 voidaan laittaa päälle 2, kuningatar kuninkaalle, ässä 2. Vapaille soluille voidaan tallentaa muita kortteja tai pinottuja paaluja. Jos olet kerännyt kokonaisen rivin Kingistä ässään, siirrä tämä pino ylimmälle riville, jossa koko tilattu pino esitetään yhtenä ässänä. Jos siirtämiseen ei ole enää vaihtoehtoja, käytä vasemmassa yläkulmassa olevaa muuta kansitasoa.

Tavoite

Spider Pasianssi Helpo korttipelin tavoitteena on jäsentää kaikki kymmenen kasaa kuninkaasta ässään ja laittaa ne kahdeksaan ylempään soluun.

Saman puvun laskevat sekvenssit Kingistä Aceen poistetaan pelikentältä. Voit laittaa kortin pienemmän arvon yksikköön ottamatta huomioon puvua ja siihen asetettavia kortteja. Saman sarjan korttien laskeva sarja voidaan vetää. Voit laittaa minkä tahansa kortin tyhjään soluun. Kannen napsauttaminen asettaa toisen korttirivin. Jos ainakin yksi pelikorttipaikka on ilmainen, et voi asentaa uutta korttiriviä.

Pelin tavoitteena on kerätä koko kolmetoista korttia, nousevassa järjestyksessä ässästä kuninkaaseen. Jos alun perin yleisen asettelun mukainen peli on umpikujassa, jaa vielä kymmenen korttia, yksi kutakin kasaa kohden. Jatka samalla tavalla, jakoi uuden kymmenen kortin rivin. Jokainen tyhjä paikka kasassa on täytettävä ennen kuin jaetaan uusi kymmenen kortin rivi.