Säännöt

Spider-Pasianssi Vaikea

Hämähäkki-Pasianssi Vaikea -puvut katsotaan suosituimmaksi ja riippuvuutta aiheuttavaksi pasianssipeliksi. Voit pelata tätä versiota neljällä puvulla, mikä on erittäin vaikeaa. Tarvitset vain hyvän muistin ja loogisen ajattelun.

Ensi silmäyksellä tämä jännittävä peli näyttää liian monimutkaiselta. Mutta kun hallitset tätä pasianssia, huomaat, että se on todella helpompaa kuin luulit.

Säännöt

Spider-Pasianssi Vaikea -puvuissa on kaksi täyttä pakkaa (104 korttia), joista neljä on puvut, pata, mailat, sydämet ja timantit. Kaikki liikkeet suoritetaan kymmenellä paalulla. Jokaisen kasan ylin kortti on pelikortti. Kortit voidaan sijoittaa toisiinsa Kingistä Aceen. Kuningaa ei voida asettaa ässälle.

104 korttia sekoitetaan perusteellisesti ja 54 korttia jaetaan 10 sarakkeeseen, 44 - suljettu kuvapuoli alaspäin ja 10 yksi sarakkeisiin ylöspäin. Pelin tavoitteena on laittaa kaikki kortit pukujen ja rivien mukaan kahdeksaan sarakkeeseen.

Sinun on kerättävä useita korttipakkoja kasoina Kingistä Aceen . Paaluissa olevat kortit voidaan vaihtaa laskevassa järjestyksessä. Jos siirrettäviä vaihtoehtoja ei ole jäljellä, sinun on napsautettava pinoa lisäkorttien kanssa varakorttien määrän lisäämiseksi.

Kun kortit on jaettu, tutki huolellisesti 10 avointa korttia ja harkitse mahdollisia liikkeitä. Kun olet harkinnut vaihtoehtoja ja valinnut parhaan vaihtoehdon, voit aloittaa pelaamisen.

Yritä yhdistämisen aikana yhdistää saman pituiset kortit ja varmista, ettei vaihtoehdoilla pelata jatkaisi eri pukujen kanssa.

Yritä aina vapauttaa sarake kokonaan siirtämällä kortit toisille, käytä tilaa osittain koottuihin "kuninkaallisiin" jaksoihin (ts. ryhmät: kuningas, kuningatar, Jack jne.).

On parempi koota yksi täydellinen sarja kuin useita osittaisia.

Älä käytä pakkaa ennen kuin olet varma, että sarakkeissa ei ole enää vaihtoehtoja yhdistelmille.

Kun kaikki 104 korttia on pelattu perustuksiin kahdeksan erillistä King to Ace -sarjaa, peli voitetaan.