Säännöt

Scorpion Pasianssi

Pelin Scorpion Pasianssi säännöt ja periaatteet ovat samat kuin Klondike-pelissä. Tämä on muokattu versio pasianssista. Joten yksittäisten solujen lisäksi sekvenssin taittamiseksi on olemassa muita soluja, joihin liittyy tiettyjä sääntöjä.  

Rules

Scorpion Pasianssin tavoitteena on kerätä pienenevät sekvenssit Kingistä Aceen. Peli käyttää täyttä pakettia 52 korttia. Kaikki kortit on asetettu 8 kasaan kuvapuoli alaspäin. Jokaisen kortin arvo on näkyvissä, mikä helpottaa pelaamista.

Lisää sarja saman kokoisia kortteja alkaen ässästä ja päättyen Kingiin. Tässä pasianssiversiossa ei ole mitään tapaa ansaita ylimääräistä aikaa. Sinun on yritettävä lisätä pasianssi mahdollisimman pian.

Yksi pasianssin pääpiirteistä on kyky siirtää paitsi koottuja sekvenssejä, kuten useimmissa pelin perinteisissä versioissa, myös erilaisista puvuista ja arvoista koostuvien korttipinoiden liikkuminen. Joten siirtämällä vastaava kortti uuteen kasaan saat mahdollisuuden siirtää kaikki muut päälle asetetut kortit.

Tutki huolellisesti pelikentän asettelua ennen pelin aloittamista. Älä kiirehdi liikkumaan. Jokainen päätöksesi voi vaikuttaa pelin lopputulokseen.

Voit siirtää vain kortteja, jotka ovat yhtä pienempiä kuin perusyksikkö. Joten vain Jack saa sijoittaa saman perän kuningattarelle. Kaikki sitä peittävät kortit siirretään yhdessä yhtenä kokonaisuutena. Voit siirtää minkä tahansa avoimen kortin. Jos solu vapautuu pelikentällä, se voidaan täyttää Kingillä tai Kingin johtamalla korttiryhmällä. Tarvittaessa voit kumota viimeisen siirron.

Paljasta kuvapuoli alaspäin olevat kortit mahdollisimman pian. Yritä vapauttaa solu pelikentällä asettamalla King sen päälle kokoamaan sekvenssi nopeammin. Jokaisella kerätyllä puvulla peli on helpompaa. Älä täytä tyhjiä tiloja ennen kuin tarvitset.